Home

NOVARA T IMPEX a fost înființată în 1994, fiind axată pe realizarea de lucrări de construcții civile, industriale, instalații sanitare, electrice și termice.

Pe parcursul a 23 de ani de activitate, NOVARA T IMPEX a reușit să obțină o poziție importantă pe piața construcțiilor făcând față cu succes concurenței acerbe și contând permanent pe diversificarea activității sale prin deschiderea unor linii de producere a tâmplăriei din aluminiu și PVC, fasonare oțel beton, precum și prelucrarea marmurei.

Leider ist der Eintrag nur auf Rumänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Apartamente de lux la numai 1 km de centrul Craiovei. Finisaje de cea mai buna calitate, spatii verzi amenajate, alei, iluminat stradal, garaje si locuri de parcare, mini-market, grădinița pentru copii, club de fitness, farmacie, spălătorie chimica si auto, cafenea.

Maschinenvermietung

Leider ist der Eintrag nur auf Rumänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.Firma noastra inchiriaza o gama larga de utilaje de constructii pentru diverse lucrari. Utilajele se pot inchiria pe termen scurt sau lung, tarifele depinzand de perioada de inchiriere.

Mehrfamilienhäuser

Leider ist der Eintrag nur auf Rumänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern. Complex rezidențial Apartamente de lux la numai 1 km de centrul Craiovei, Str. Brestei nr.257A ·130 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere · 6 apartamente de lux cu scara interioara si suprafețe utile cuprinse […]

Firma NOVARA T IMPEX realizeaza lucrari de amenajari interioare la standarde de calitate ridicate, utilizand cele mai noi tehnologii din domeniul constructiilor si dispunand de specialisti in domeniu.

Articole recente